Hi,

I'm trying to get flash to load PHP dynamically generated XML. The flash file should display jpg images of the thumbnails in the XML file. However when I new_release.swf is not displaying any images.

I found that flash loads fine from ordinary XML. It is not loading only from PHP dynamically generated XML.

Does anyone know what mistake i'm making?

The following is my flash file:
new_release.fla

Code:
function loadXML(loaded) {
if (loaded) {
xmlNode = this.firstChild;

thumbnails = [];
total = xmlNode.childNodes.length;
for (i=0; i<total; i++) {

//thumbnails[i] = xmlNode.childNodes[i].childNodes[0].firstChild.nodeValue;
thumbnails[i] = xmlNode.childNodes[i].firstChild.nodeValue;
message("hello");
thumbnails_fn(i);
}

} else {
content = "file not loaded!";
}
}
xmlData = new XML();
xmlData.ignoreWhite = true;
xmlData.load("index_test_new.php");
xmlData.onLoad = loadXML;


function thumbNailScroller() {
// thumbnail code!
this.createEmptyMovieClip("tscroller", 1000);
scroll_speed = 10;
tscroller.onEnterFrame = function() {
if ((_root._ymouse>=thumbnail_mc._y) && (_root._ymouse<=thumbnail_mc._y+thumbnail_mc._heig ht)) {
if ((_root._xmouse>=(hit_right._x-40)) && (thumbnail_mc.hitTest(hit_right))) {
thumbnail_mc._x -= scroll_speed;
} else if ((_root._xmouse<=(hit_left._x+40)) && (thumbnail_mc.hitTest(hit_left))) {
thumbnail_mc._x += scroll_speed;
}
} else {
delete tscroller.onEnterFrame;
}
};
}

function thumbnails_fn(k) {
thumbnail_mc.createEmptyMovieClip("t"+k, thumbnail_mc.getNextHighestDepth());
tlistener = new Object();
tlistener.onLoadInit = function(target_mc) {
target_mc._x = hit_left._x+(eval("thumbnail_mc.t"+k)._width+5)*k;
target_mc.pictureValue = k;
target_mc.onRelease = function() {
p = this.pictureValue-1;
nextImage();
};
target_mc.onRollOver = function() {
this._alpha = 50;
thumbNailScroller();
};
target_mc.onRollOut = function() {
this._alpha = 100;
};
};
image_mcl = new MovieClipLoader();
image_mcl.addListener(tlistener);
image_mcl.loadClip(thumbnails[k], "thumbnail_mc.t"+k);
}my php file:index_test_new.php

PHP Code:
<?php
header('Content-Type: application/xml');

include("c:\bookstore\db.php");

$cxn = @ConnectToDb($server, $user, $pass, $database);
$table_id = 'books';
$sql = "select title, date_format( pub_date, '%d %M %Y' ) as f_pub_date " .
"from $table_id where MONTH(pub_date)= MONTH(CURRENT_DATE) and YEAR(pub_date) = YEAR(CURRENT_DATE) ".
"order by f_pub_date desc";




$result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

if (mysql_num_rows($result)>0)
{ $doc = new DomDocument('1.0');

/*$root = $doc->createElement('root');
$root = $doc->appendChild($root);*/

$root = $doc->createElement($table_id);
$root = $doc->appendChild($root);

while ($row = mysql_fetch_assoc($result))
{ $child = $doc->createElement('thumbnail');
$child = $root->appendChild($child);

$title_str = str_replace(' ','_',trim(strtolower($row["title"])));

$pos = strpos($title_str,'/');

if ($pos === false){
$fileName = $title_str.'_sm'.'.jpg';

if(file_exists($fileName))
{ $value = $doc->createTextNode($fileName);
$value = $child->appendChild($value);
}//if
else
{$fileName = $title_str.'_sm'.'.gif';
if(file_exists($fileName)){
$value = $doc->createTextNode($fileName);
$value = $doc->appendChild($value);
}//if
}//else
}//if


else{
$title_str2 = str_replace('/','_',$title_str2);
$fileName = $title_str2.'_sm'.'.jpg';
if(file_exists($fileName))
{ $value = $doc->createTextNode($fileName);
$value = $doc->appendChild($value);
}
else
{$fileName = $title_str2.'_sm'.'.gif';
if(file_exists($fileName)){
$value = $doc->createTextNode($fileName);
$value = $doc->appendChild($value);
}//if
}//else
}//else

}//end while


$xml_string = $doc->saveXML();
echo $xml_string;


}
XML generated by index_test_new.php
<?xml version="1.0" ?>
- <books>
<thumbnail>basic_cooking_sm.jpg</thumbnail>
<thumbnail>dessert_recipes_sm.jpg</thumbnail>
</books>

i'm not able to get rid of that hypen in red above.

thanks a lot in advance