Hi guys, I have a really weird problem.
Im working in an application that when load takes from the browser data using Javascript and the ExternalInterface class...
a code like this...

Code:
var posicioninicial:String = ExternalInterface.call('Selected');
the main SWF is located in the root directory, and I need to load some SWF's from a different location, so i created this function:

Code:
		public function cargarPieza(codPza)
		{
			entrada:Loader = new Loader();
			var peticion:URLRequest = new URLRequest("client/unidad/swf/" + codPza + ".swf");
			entrada.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE, cargaCompletaPieza);
			entrada.contentLoaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, cargaProgresoPieza);
			entrada.load(peticion);
		}
And when the event is complete...

Code:
		public function cargaCompletaPieza(event:Event)
		{
			addChild(event.target.content);
entrada.contentLoaderInfo.removeEventListener(Event.COMPLETE, cargaCompletaPieza);
entrada.contentLoaderInfo.removeEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, cargaProgresoPieza);
		}
The problem is that the swf file doesnt load at all, but when I put the SWF to load in the same directory and I use "nameofswf.swf" simple path... the movie loads... I dont know if Im using OK the path for the URL request or what's going on here.

I can say in addition that Im working in a local environment (XAMPP server, APACHE, PHP, MySQL...) because I need to run the content in a local server to make work the ExternalInterface class correctly.

It's pretty weird cause I dont really know where the problem is...
Any ideas or suggestions could be realllllly appreciated!