movie clips don't show up when I put my .swf online?
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: movie clips don't show up when I put my .swf online?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    4

    movie clips don't show up when I put my .swf online?

    Hi guys, I hope you can help me with this frustrating problem i'm having.

    I'm currently working on an interactive game using real footage, ie .flv files, embedded (if that's the right word) in movieclips. using very basic actionscript, clicking on different areas of the screen moves the movie clips on and off the stage by changing their co-ordinates.

    everything works fine when I test the flash movie on my computer, both in flash cs5 and when ive exported the movie.

    when i upload the .swf to somewhere like megaswf.com, the movie clips do not appear.

    i am using actionscript 3.

    any idea what i'm doing wrong? thanks in advance !

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    549
    what is the file size of your swf file?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    4
    it's 4.6mb

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    106

    Try Checking your URL in your Component inspector

    It sounds like it may be an issue with how you linked the file. The FLV Playback that you use to play the FLV still needs the source Movies. I have had an issue where the address the FLVPlayback is looking for is hard-coded to a folder on my computer rather than a relative path from the .swf file. If I were you I would check out the component window in your FLV and make sure the path does not have a long address.

    Good Luck!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width


HTML5 Development Center

Poll by Flashkit.com