flash not showing up
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 3 of 3

Thread: flash not showing up

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    4

    flash not showing up

    So I have this basic html page which has flash in it. This page was generated by flash software when I clicked the publish option.

    If I open the page in chrome I can see the flash video playing.
    flash working when we open the file in chrome.jpg


    However if I use localhost or my hosting provider it does not render the flash file. I double checked all the src files but I can't seems to find the problem. Please see the actual file here http://www.iamvishal.com/pureecn/assets/slide/test.html

    my swf file is at

    http://www.iamvishal.com/pureecn/assets/slide/test.swf

    I also read the sticky post on "Embed Flash the right way !!"
    but I still was not able to solve my problem. I tried on this page

    http://www.iamvishal.com/pureecn/ass...ntitled-1.html


    Any advice will be much appreciated.

    Thank you,
    Vishal

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    4
    When I go directly to the link (tried in both Firefox and Chrome)
    http://www.iamvishal.com/pureecn/assets/slide/test.swf
    the page shows up blank, but I do not get a 404 error, so the file seems to exists.

    Since it shows up blank going directly to the swf file, I don think this is an embedding issue, but some other issue with the SWF file itself.

  3. #3
    Dignitary rynoe's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Earth
    Posts
    756
    Debugger:

    PHP Code:
    SecurityErrorError #2148: SWF file http://www.iamvishal.com/pureecn/assets/slide/test.swf cannot access local resource E:\Dropbox\PUREECN\Graphic One Underwater.f4v. Only local-with-filesystem and trusted local SWF files may access local resources.
        
    at flash.net::NetStream/play()
        
    at fl.video::VideoPlayer/http://www.adobe.com/2007/flash/flvplayback/internal::_play()
        
    at fl.video::VideoPlayer/http://www.adobe.com/2007/flash/flvplayback/internal::_setUpStream()
        
    at fl.video::VideoPlayer/http://www.adobe.com/2007/flash/flvplayback/internal::_load()
        
    at fl.video::VideoPlayer/load()
        
    at fl.video::FLVPlayback/doContentPathConnect() 
    First, don't point directly to a swf. Also looks like maybe a sandbox error.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width


HTML5 Development Center

Poll by Flashkit.com