Macromedia 5
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 6 of 6

Thread: Macromedia 5

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2

    Macromedia 5

    Is it still relevant to program with or should i not bother

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    51
    What do you mean, are you trying to create a game using Macromedia 5? I haven't tried using it yet for game creation.

  3. #3
    When in doubt ask Eager Beaver's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Planet Earth
    Posts
    904
    You may try Macromedia 8 for game development.

  4. #4
    Senior Member realMakc's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    680
    Flash CC and its CS predecessors, imho, went probably as far as Macromedia 9 would. Next to none progress. Most of new stuff happened in flex and air sdks, and those can be used just fine with assets prepared in any Macromedia versions of flash.

  5. #5
    Senior Member Ray Beez's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    2,791
    I don't understand. Macromedia was the name of a company that Adobe bought out. They made Flash and Director. Do you mean "Macromedia Director"?!?!?

  6. #6
    Senior Member realMakc's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    680
    I thought he meant Macromedia Flash v5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width


HTML5 Development Center

Poll by Flashkit.com