dcsimg
A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: System.setClipboard doesn't work in browser but does locally

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Barcelona
    Posts
    389

    System.setClipboard doesn't work in browser but does locally

    Hi,

    I've got the feature to allow copting a chat in my site but it doesn't work in the internet. It does locally though.

    Any idea of what it could be?

    My guess is it's probably something that can be changed in the browser's settings because it used to work

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Barcelona
    Posts
    389
    Can it possibly be the text format? Whether it's html or not?

  3. #3
    . fruitbeard's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,784
    Hi Cap,

    I have tested here and it works locally and online, I have also used both non html textfield and html textfielsd, both work, it must be your code.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Barcelona
    Posts
    389
    Hi, thanks Fruit,

    I was about to repost. I've discovered the reason why it won't work. I just don't obviously know how to solve it.

    The file works alright without the avatars on stage. I've tested it several times, but when I add the avatars again, it just won't.

  5. #5
    . fruitbeard's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,784
    Hi Cap,

    I believe your textfield is invisible, try putting it off screen and on a layer above the avatar layer( or depth using code ), easier with layer.
    There is no need to set focus to the textfield as you do in your code as its invisible.

    Try these things

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center