PDA

Click to See Complete Forum and Search --> : can actionscripts work in case of movie in a movie



ashwini
02-27-2001, 03:05 AM
Hello everybody,
I am trying out new stuffs for the learning purpose. I got this idea of trying out the following stuff. But, the actionscript part is not working.
Here it goes:

I have a movie1.swf which has a button and a movie clip("m"). On mouseover, movie2.swf loads in place of the target "m".
The movie2.swf has a movieclip ("mm") which has a button and actionscript that drags the movieclip.

When I run the movie2.swf alone, the drag works

but when I open movie1.swf and onmouseover the movie2.swf appears, the drag doesn't work.

Can somebody help me out with this pls????????/

Thanx
- Ash

pyez
03-01-2001, 07:11 PM
This happens because the targets are all screwed up when it's loaded. You need to code the targets as if it is ALREADY IN the movie, ie _root.nameofmovieclipit'sloadedinto.variableyou're tryingtogeto

hope this helps!

ashwini
03-02-2001, 12:05 AM
It worked

Thanx a lot

-Ash