PDA

Click to See Complete Forum and Search --> : "Command" key: can it be used as input?



lacesari
04-30-2001, 03:43 PM
I'd like to use the macintosh "Command" key in the Key.isDown method... anyone have any idea if this is possible?
*la
lcesari@scilearn.com

me2222
04-30-2001, 06:04 PM
The "command/alt" key has ascii value 7, but it seems that it is not recognized.
Neither with
Key.isDown(7);
nor with
Key.getCode();
:(
(but maybe Im wrong)

mnm
05-01-2001, 05:43 AM
but you can use the ctrl key

Key.CONTROL

and the capslock

Key.CAPSLOCK

the command key is captured for the flashplayer shortcuts

M