PDA

Click to See Complete Forum and Search --> : XML NOT WORKING !!



aaike
06-23-2001, 07:21 AM
okay this should be simple it seems like i did this before
but damn
i can't get this working

here is the example

http://users.pandora.be/dreams/guest.swf
so this works fine

and this is the same damn thing but loaded into another
movie clip

http://users.pandora.be/dreams/loader.swf
as you see it doesn't display the text

the fla is here
http://users.pandora.be/dreams/guest.fla

i'm just loading the xml data into the guest.swf basicly
i even created a new object
wich also didn't work :)
you'll see in the fla


if someone could tell me what forgetting here
would be great :)

aaike
06-23-2001, 12:39 PM
What's wrong VAYKENT ?
can't you figure out this one ?

VAYKENT
06-23-2001, 01:59 PM
I do get busy with other things every once in a while... ;)gimme a sec to dowload the FLAs and try to help...

VAYKENT
06-23-2001, 02:10 PM
I guess I'm confused... Both of the links are displaying text just fine... So.. what was the problem?

aaike
06-23-2001, 05:15 PM
lol that's strange ...
i can't see anything at all

hey maybe other guys can look at the second link and tell me wether or not it works

coz i really can't see anything

tupps
06-24-2001, 08:20 AM
Both files fine on IE5 for the Mac.

One thing to check, make sure the player is flash 5 I spent a couple of hours trying to work out why my flash + XML stuff wsn't working and then I realised that the copy of the browser I was using hadn't been upgraded to flash 5, everything else seemed to run fine except it didn't load the flash.

Thanks

Luke