PDA

Click to See Complete Forum and Search --> : trace bitmap?



shamway
08-25-2000, 04:05 PM
i am trying to darw a tunnel, sice i can't draw :( i imported some pictures of tunnels, and tried to draw over them in order to copy them, but i couldn't get that to look the same. so i tried trace bitmap but that looked weired and i couldn't get the objects over the tunnel removed.
how could i do it?

thank's

stef3d
08-25-2000, 05:43 PM
i'd prolly have to see the picture to know waht you mean.
if you'd like you could send me the pics and if i have some time i could try tracin them for you.

spartacus
08-25-2000, 11:29 PM
Howdy. The best way i have found to fully utilize the trace bitmap option is to use a file that is completely in black and white to begin with. I don't even mean grayscale...just two colors, black and white. Try that if it doesn't take too much detail away from your picture.

Good luck!

shamway
08-26-2000, 12:38 PM
thanks stef3d,
to what e-mail could i send you the pics?

stef3d
08-26-2000, 07:55 PM
if you could send them to draht@ais.net then i'll take a look at them and see what i can do as soon as possible.

shamway
08-27-2000, 08:08 AM
i just sent them to you, thank's for you're help.