PDA

Click to See Complete Forum and Search --> : Illegal Operation error on Export



Chris Parker
01-09-2002, 10:27 PM
Hope someone can help, I have just spent about 4 hours solid fixing up a flash movie. It plays OK withiin 3dfa, but when I try to export it it causes an illegal operation error. Details of the error are:-

3DFLASHANIMATOR caused an invalid page fault in
module 3DFLASHANIMATOR.EXE at 017f:00474ea3.
Registers:
EAX=000076e3 CS=017f EIP=00474ea3 EFLGS=00010203
EBX=01cf05d0 SS=0187 ESP=007cf6cc EBP=007cf710
ECX=01cf05d0 DS=0187 ESI=00000000 FS=527f
EDX=01d97dca ES=0187 EDI=02792cf0 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
8a 02 42 89 91 20 02 00 00 c3 90 90 90 8b 81 28
Stack dump:
00432f33 01cf05d0 00000000 026c6e70 01cf0660 01cefdcc 00000005 00000000 3fd00000 00000000 00000000 000000da 0000004f 00559260 0058fe94 00000000

Can someone please help overcome this?

blanius
01-09-2002, 10:51 PM
This sucks sorry man.

Have you tried saving as a different file then exit, reboot and reload it. I fix a crashing movie that way once.

Also if it really comes down to it you'll have to rebuild it. But You can try copy and paste each and every item.

Be sure to send it to support at support@insanetools.com

And you can send a copy to me if you wish and I'll see if it crashes here.

Bret
bret@bretlanius.com

Chris Parker
01-09-2002, 11:14 PM
I have tried a number of things, renaming and reloading, rebooting my pc and the first thing I do is export, still get the error. I stripped the movie down to a point where it would export, it must have something to do with a heap of child movies I have within it that all have animated gifs on them. Once I remove the child movies it exports. As soon as I add in one child movie with animated gif it causes this error. Any ideas?

Thanks for your help.

blanius
01-10-2002, 12:34 AM
Originally posted by Chris Parker .....I have within it that all have animated gifs on them. Once I remove the child movies it exports. As soon as I add in one child movie with animated gif it causes this error. Any ideas?

Thanks for your help.
[/B]

Sorry I tried putting an Animated gif in a child movie and it worked ok. I too had a project (forget what it was now) that crashed every time I tried to export it. Gave up and started over.

RobStewart
01-11-2002, 12:46 AM
Hi Chris -

GP Faults are evil evil things sent by demons to upset us. We at InsaneTools think they should be bannished to the depths of hell forever. We can do this, but only if we have the exact .movie file (and whatever images, etc) it is using. Please zip these and send them along with a description of when it crashes to support@mofosoft.com that we might smite them. ;)

Thanks for your support

InsaneTools

Chris Parker
01-11-2002, 01:54 AM
Thanks Rob,

I will do that.

Regards
Chris Parker

blanius
01-11-2002, 12:56 PM
Originally posted by RobStewart
Hi Chris -

GP Faults are evil evil things sent by demons to upset us. We at InsaneTools think they should be bannished to the depths of hell forever. We can do this, but only if we have the exact .movie file (and whatever images, etc) it is using. Please zip these and send them along with a description of when it crashes to support@mofosoft.com that we might smite them. ;)

Thanks for your support

InsaneTools

Good answer Rob,,:) LOL
I don't know why people never send stuff to support, I know it's the only way you can deal with them.


Bret "waiting for Move Morph fix" Lanius

Chris Parker
01-12-2002, 11:11 PM
I zipped up the files and sent them to support@mofosoft.com. The email was returned unsent. The following was the reason given:-
Final-Recipient: rfc822;support@mofosoft.com
Action: failed
Status: 5.7.1
Diagnostic-Code: smtp;550 5.7.1 <support@mofosoft.com>... SMTP relay denied,
authenticate via POP/IMAP first

The zipped attachment was around 400K from memory. Any idea whay this was rejected? I will be away for a week and will try resending when I get back. Thanks.

Regards
Chris Parker

dkerr
01-13-2002, 09:15 PM
No problems - might've been temporary problem. smtp relaying usually means a mail server that its passing thru will not allow you to route emails from an IP it does not recognise - ie. are you connecting to your mailserver thru a connection you normally dont use? try again next week.

regards

InsaneTools

David Michie
01-21-2002, 02:21 AM
Damien, what's your email address?

Can you contact me at: mailto:david.michie@swishzone.com

Thanks, David.

Chris Parker
01-21-2002, 11:57 PM
Hi,

I tried sending my zipped file again, managed to reduce it to 310K, but it got rejected again. I sent it from my home pc this time. Is there another email address I can send it too?

Regards
Chris Parker

Returned email:-
Each of the following recipients was rejected by a remote mail server.
The reasons given by the server are included to help you determine why
each recipient was rejected.

Recipient: <support@mofosoft.com>
Reason: 5.7.1 <support@mofosoft.com>... SMTP relay denied, authenticate via POP/IMAP first

dkerr
01-22-2002, 12:03 AM
try buckaroo@zipworld.com.au

D

beasten
01-23-2002, 08:06 PM
Originally posted by Chris Parker
Hope someone can help, I have just spent about 4 hours solid fixing up a flash movie. It plays OK withiin 3dfa, but when I try to export it it causes an illegal operation error. Details of the error are:-

3DFLASHANIMATOR caused an invalid page fault in
module 3DFLASHANIMATOR.EXE at 017f:00474ea3.
Registers:
EAX=000076e3 CS=017f EIP=00474ea3 EFLGS=00010203
EBX=01cf05d0 SS=0187 ESP=007cf6cc EBP=007cf710
ECX=01cf05d0 DS=0187 ESI=00000000 FS=527f
EDX=01d97dca ES=0187 EDI=02792cf0 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
8a 02 42 89 91 20 02 00 00 c3 90 90 90 8b 81 28
Stack dump:
00432f33 01cf05d0 00000000 026c6e70 01cf0660 01cefdcc 00000005 00000000 3fd00000 00000000 00000000 000000da 0000004f 00559260 0058fe94 00000000

Can someone please help overcome this?

I was playing with the sample "scrolling bakground" i 3dfa. I tried to make a buttons upon the mowie wich should have different sounds at action. Every time i tried to export the program crashes. But for my problem there was a solution. I simply placed the button in a new layer. And the export started to work without crashes. I have found that a sample can work well in previwew but itīs not possible to export. I simply try a new layer.... I donīt say this work in your case. I assume that this behavior is some kind of bug in the program..