PDA

Click to See Complete Forum and Search --> : buffer size limits?



HSReaper
11-23-2000, 09:42 AM
KoolMoves is a great prduct/idea...

i have had only one problem with it so far. i always seem to exceed the buffer limit, so i never get to export as..

anyway around this?

BradBradleySL
11-23-2000, 11:52 AM
There are two options-

1.Seperate your .swfs into smaller chunks and use the load url action

2.or the better option, use the load movie action, this is basically seperating all the components of say your main page- sound, menus, and graphics, and have them load as seperate sections.

The file size really isn't that bad, but it would be better if we could adjust it ourselves, that probally will be implemented in a later version.


Brad

evolbeagle
11-23-2000, 09:54 PM
I read in another post that the buffer limit was around half a MB. Is that correct?

BradBradleySL
11-23-2000, 11:42 PM
It is a little over half a MB now, it was increased in one of the latest versions. I think its 800kb now.

Brad

johnie
11-24-2000, 06:25 PM
Somewhere in here I wrote how to optimize Kool Moves files.

I'll see if I can't find that thread.

johnie
11-24-2000, 06:35 PM
http://www.flashkit.com/board/showthread.php?threadid=49090

that thread has the tips for reducing file size.

Bob Hartzell
12-09-2000, 02:46 AM
I will increase the buffer size in the next version of KoolMoves. Ideally, it should adjust to the necessary value but that is more effort than I want to put into it at this time.