A Flash Developer Resource Site

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 56 of 56

Thread: That time again!! Post your Desktop

  1. #41
    Funky Dutch Cactus
    Join Date
    Mar 2001
    Posts
    92
    Originally posted by UpNorth


    Click here for the larger version. I use a skin called Nascent for WindowBlinds, which is available at http://www.stardock.com. My desktop is called 'Function of A' and is available at http://www.phong.com

    anything else?
    eh UpNorth, do you if it's possible to have winamp installed into your desktop? so you dno't have to open it?

  2. #42
    FK Times - Editor in Chief
    My Good Little Birdie

    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    692
    You can just always run it in the system tray at all times (Ctrl+P and then Setup options along the left)

  3. #43

    FK Hardware Freak
    Emperor of Invincible Sand Castles

    Join Date
    May 2001
    Location
    McKinney, Texas
    Posts
    43
    I have noticed that alot of you have tons of shortcuts on your desktops. Well, i have a utility that can fix this for all of you and take that stupid arrow away!!!Its called Tweak UI. Should be on your Win98 cd. If you don't have it or just feel too lazy, go here:
    http://www.microsoft.com/NTWorkstati.../NTTweakUI.asp

  4. #44

    FK Hardware Freak
    Emperor of Invincible Sand Castles

    Join Date
    May 2001
    Location
    McKinney, Texas
    Posts
    43
    Heres my desktop finally:

    Sorry, don't have the net on my computer, or else i would have FK open. And yes i am running WinMe, Just changed the icons and names.
    Did any of you try that Tweak UI?? Really Good program. Runs from control panel.
    [Edited by Trakker on 06-02-2001 at 10:49 AM]

  5. #45
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    296

  6. #46
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    14
    I know I have already posted my desktop but I just whacked this together the other day. For those in the know, BIZ is da man. Also I see there are people who like to hide their shortcuts, I love my shortcuts... I dont know why I just do

  7. #47

    The Slinkiest FatPig there is!

    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    316
    how ddi you guys hide your icons like that

    Havent ever seen that befor
    I dont like having anything on my desktop

  8. #48
    Bamboozled snoop_doug's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    1,278
    Originally posted by credo
    I know I have already posted my desktop but I just whacked this together the other day. For those in the know, BIZ is da man. Also I see there are people who like to hide their shortcuts, I love my shortcuts... I dont know why I just do
    someone was up very late, or indeed very early

  9. #49
    FK Photoshop Slut rugbystud's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Too drunk to remember...
    Posts
    3,537
    [QUOTE]Originally posted by StinkyFatPig
    [B][QUOTE]Originally posted by Naked inc.
    [B]win2k...
    hidden icons...
    hidden taskbar...
    winamp...
    Cameron diaz...

    added the blue spotlight in photoshop6

    <mod edit>removed</mod edit>
    [Edited by david petley on 06-04-2001 at 04:51 PM]

  10. #50
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    296
    You like mousse T??

    horny horny horny yeah

  11. #51
    FK Times - Editor in Chief
    My Good Little Birdie

    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    692
    Originally posted by StinkyFatPig
    how ddi you guys hide your icons like that

    Havent ever seen that befor
    I dont like having anything on my desktop
    What v of windows? I right click on the desktop > properties > effects tab and then check 'Hie icons when desktop is viewed as webpage' but I'm using 98 2E so it may be different on ME or 2k or something

  12. #52
    Bamboozled snoop_doug's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Posts
    1,278

    my problem is active desktop is always disabled so i can never have hidden icons

  13. #53
    FK Times - Editor in Chief
    My Good Little Birdie

    Join Date
    Sep 2000
    Posts
    692
    try changing your screen res to 1600x1200 and dragging the icons to the bottom right corner and then changing back to the one you have now

  14. #54
    Member
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    53
    Haha, i tried that but it didn't work!
    i just dragged my icons to the bottom corner, so now all you can see is the very top of my computer icon
    is there an easier way to get hideen icons in Win ME?


  15. #55
    Corporate Nose-Picker
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    233
    Kinda of late in the thread, but here we go...
    It's my dream machine, my goal is to afford one by the time I'm 85!!!

  16. #56
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    11
    And here's mine, cool and simple(ish), I think you'll agree.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center