A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: Anyone..please tell me why?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    19
    Hello there, I have the intro page with all the buttons on it. when you click one of the buttons, the music is supposed to be playing. I have this code on the button:
    for the button (aboutme)
    on (release) {
    loadMovieNum("music1.swf", 1);
    }
    for the button (gallery1)
    on (release) {
    loadMovieNum("music2.swf", 1);
    }
    ..and so on...
    I also have pop up windows assigned on each button.
    when i test the movie (publish preview html), everything work fine...but when I published it. when i clicked the button, i don't hear no music, but the pop up is ok.
    everyone please tell me what wrong with it. Do i have to put any more code in the button?..I try to publish flash 5 player and also 6...none of it work.When i tested movie in both players..they work fine...i have no clue..please help.
    Here is the link of my web page.. so click any button and please tell me that you can hear the music or not..thanks in advance.
    This is my "Up close and personal web page". view with your own risk.
    http://www.boyangel.com/
    M.L.

  2. #2
    try loading the music swf's into a target movieclip! it should work then

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    19
    Originally posted by IvI cYrus IvI
    try loading the music swf's into a target movieclip! it should work then
    Thank you for your reply. I've just learned flash only a couple months. Therefore, I am not familiar with Action script.would you please show me how..Thanks so much. I would be appreciated.
    M.L.

  4. #4
    FIRST check how small your music1.swf and music2.swf files are because it may just be that its loading!

    OTHERWISE:
    1. make a small blank movieclip in your main page and give it an instance name of say... "target"

    2. on button's action script put:
    on (release) {
    loadMovie("music1.swf", "target");
    }

    This should work! remember to unload music1.swf when you want to load music2.swf by using the following in your next button:
    unloadMovie("target");

    if you need any more info from me please contact, dorian@after-effect.co.uk and i'll be pleased to help you!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    19
    Originally posted by IvI cYrus IvI
    FIRST check how small your music1.swf and music2.swf files are because it may just be that its loading!

    OTHERWISE:
    1. make a small blank movieclip in your main page and give it an instance name of say... "target"

    2. on button's action script put:
    on (release) {
    loadMovie("music1.swf", "target");
    }

    This should work! remember to unload music1.swf when you want to load music2.swf by using the following in your next button:
    unloadMovie("target");

    if you need any more info from me please contact, dorian@after-effect.co.uk and i'll be pleased to help you!
    Hi there, thank you so much for your time. It works now. Again thanks.
    M.L.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center