A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: drag problem

  1. #1
    I have a serious problem. Why when you make a movie clip and use the startdrag function on the movie clip and lock mouse to the center, none of my buttons on stage are functional. an example of a properly working is http://www.akademiks.com

    the slider is the effect that I am trying to implement. Can someone please asist me. I hav the slider working properly but when I load it on the screen none of my buttons function properly.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Málaga, Spain
    Posts
    98
    i don't see anything wrong at ur site. all the buttons seem to work! i don't understand what ur problem is, could u be more explicit?

  3. #3

    drag problem

    Originally posted by marinacb
    i don't see anything wrong at ur site. all the buttons seem to work! i don't understand what ur problem is, could u be more explicit?

    that is not the my site that was just an example of what I am trying to do. My problem is when I perform the drag. None of my buttons which are in other movie clips or functional. I can send you a copy of the fla file. Thank you very much for replying

  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Málaga, Spain
    Posts
    98

    Re: drag problem

    u can send me the fla at marina@avidasense.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center