A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 5 of 5

Thread: Problems With Flash!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    6

    Problems With Flash!

    I was working on my game earlier, and added a bunch of things to it, and I imported an AVI and had it put it into frames so it could be viewd right. all of a sudden though when I try to open the FLA, it loads it and then waits a second or two and flash mx 2004 just turns itself off..

    I've never run into something like this before. Someone HELP!!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,145
    how big is avi and how much ram do you have?

    i'm not a techie so i cant give you any numbers but i know that basically you have to have enough ram - i have some big files that used to crash/freeze flash so i upped my ram and problem is gone

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    san diego
    Posts
    29

    Re: Problems With Flash!

    Same with my damn problem. I am so frustrated!





    Originally posted by Neleus
    I was working on my game earlier, and added a bunch of things to it, and I imported an AVI and had it put it into frames so it could be viewd right. all of a sudden though when I try to open the FLA, it loads it and then waits a second or two and flash mx 2004 just turns itself off..

    I've never run into something like this before. Someone HELP!!

  4. #4
    World Kit Vote Holder Abelius's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    US
    Posts
    963
    Are you guys by any chance using the following:

    - An unregistered/pirated version of Flash?
    - Components of Flash MX in Flash MX 2004?
    - Macromedia Exchange stuff that is of dubious source?
    - Several browsers open while performing task?

    Any of these could easily cause what you describe...
    Cordially,
    Abelius
    www.worldkit.com

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    6
    Nah, I bought mine.

    It could be my ram.. I havnt upgraded in awhile.
    Only 512 DDR.

    Ill get some from my office today and put it in and see if that helps.

    The AVI was the wormhole movie clip from Stargate SG-1.. quite a bit of detail.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center