A Flash Developer Resource Site

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: [SHOW] "Push button" joke/game

  1. #1
    sophisticated
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    288

    [SHOW] "Push button" joke/game

    Hello

    It's been a while since I've made a game, but I'm back with a... I can't call it a game, it's rather a joke, but it's interactive

    So here it is: http://zolotovskov.com/games/press.html

    It's really simple, just press the button as many times as you can untill the time goes out

    I've decided to make several games of this type (stupid little games) to sort of strech my flash skills, I'm planning to do something serious later.

  2. #2
    Senior Member tonypa's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Estonia
    Posts
    8,227
    Love the music

  3. #3
    sophisticated
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    288
    Quote Originally Posted by tonypa
    Love the music
    Great, you love one thing I didn't do myself

    j/k! Thanks

  4. #4
    crossconscious
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Belgium
    Posts
    1,188
    If it's a joke, then I don't get it I kept expecting something funny to happen.

    It's okay for what it is, but the highscores-screen looks a bit messy.

  5. #5
    Who needs pants? hooligan2001's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Somewhere
    Posts
    1,976
    Music was a classic, loved it tried my best to beat the 189 guy but something tells me he cheated

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    93
    haha nice game the song is so sweet 48 in score yay.
    so simpel and so addictiv.

  7. #7
    Game Player - Developer scheletro's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    México living in Barcelona
    Posts
    1,122
    My computer is very slow I can't make that much


    "I love to make them as I love to play them"

  8. #8
    sophisticated
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    288
    Quote Originally Posted by scheletro
    My computer is very slow I can't make that much
    actually, the slower your computer is, the better you score

    yes, I've noticed this way too late
    it appears that you can even score 900 if your system is overloaded

  9. #9
    Senior Member Ray Beez's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    2,796
    I used tab to select the button and then the spacebar to press fast... Still didnt get anywhere near the top scores.

    Now, WHY IS THIS GAME A JOKE???

  10. #10
    Flash Game Maker Mr_Welfare's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Canada
    Posts
    155
    My Score: 1463!!! That's tops when I played at least... good thing my computer is a laggy one Actually, its not my computer... using tab I selected the button, then held space. Somehow, I forze the swf though as the little circle guy wasn't bobbing up and down. I got bored, and just clicked the button and then entered the highscore :P

    Why is this a joke? It's fun, but don't jokes usually have something funny happen?

    All together though, great game... something you never get bored of, that is until your finger gets sore
    Last edited by Mr_Welfare; 06-28-2006 at 06:17 PM.

  11. #11
    sophisticated
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    288
    Quote Originally Posted by Ray Beez
    Now, WHY IS THIS GAME A JOKE???
    I guess I just don't think of it as a real game... to me a real game is so much more than just... pressing the button

  12. #12
    Who needs pants? hooligan2001's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Somewhere
    Posts
    1,976
    haha cant get over the song, where did ya get it :S

  13. #13
    Senior Member tonypa's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Estonia
    Posts
    8,227
    Quote Originally Posted by hooligan2001
    haha cant get over the song, where did ya get it :S
    I can tell that its in Finnish language.

  14. #14
    Wait- what now? tidenburg's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1,472
    I just get a this when i try to play it?:
    a:2:{i:0;i:0;i:1;s:6:"no-one";} a:2:{i:0;i:0;i:1;s:6:"no-one";} a:2:{i:0;i:0;i:1;s:6:"no-one";} a:2:{i:0;i:0;i:1;s:6:"no-one";} a:2:{i:0;i:0;i:1;s:6:"no-one";}
    Huh?
    I also keep getting redirected to scores.php?
    "I'd only told them the truth. Was that so selfish? Our integrity sells for so little, but it is all we really have. It is the very last inch of us, but within that inch, we are free."

  15. #15
    Wait- what now? tidenburg's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1,472
    Ok i think i know what youve done. Are you using the highscore php file available here of FK? If you are delete it because its really unsafe. I had a few people use it for SQL injection in my forums and I then got an e-mail from smoeone telling me to delete the files it can also be used to delete full files.
    (check my oddball game. The scores dont work anymore)
    "I'd only told them the truth. Was that so selfish? Our integrity sells for so little, but it is all we really have. It is the very last inch of us, but within that inch, we are free."

  16. #16
    Senior Member Ray Beez's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    2,796
    I too can no longer play. I just get a screen with data like Tidusen posted.

  17. #17
    sophisticated
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    288
    darn! what was it?
    yep, I did use that highscore php,
    do you think someone hacked me?
    so what should I use for highscores then? what is safe?

  18. #18
    Flash Game Maker Mr_Welfare's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Canada
    Posts
    155
    Too bad... it was a fun game... especially on a slow computer . I haven't looked into PHP much, but hopefully you get it up soon.

    Once again, very fun game, and good luck!

    Mr_Welfare

  19. #19
    Wait- what now? tidenburg's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1,472
    ok heres what happens.
    When you ask the php file to CLEAR your highscores file all the people have to do is change ?filename=game.sco to a simple ?filename=index.html to replace your index with the code the php supplies. I would use a mySQL highscores list which is A. much more secure and B doesnt use the $pname = $_GET['pname']; it uses a nice and safe $_POST['pname'];

    if you dont know where to get a mysql highscore then post here and i can work on one for you coz i need one for my old oddball game which also used the giltchy highscores your uses.
    "I'd only told them the truth. Was that so selfish? Our integrity sells for so little, but it is all we really have. It is the very last inch of us, but within that inch, we are free."

  20. #20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center