A Flash Developer Resource Site

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: photo hunt game alpha/bata not sure which..

  1. #1
    God yeps's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    :noitacoL
    Posts
    660

    photo hunt game alpha/bata not sure which..

    hey, i just finished putting together a photo hunt game, and to any body whoes ever wanted to do something like this... just dont...

    it was the most work ive ever put into a game.. and it took forever..

    as you can probly tell, its not quite finished with yet.. i need better screens and graphics and such but can you all take a look and let me know what you think and if you see any bugs in it,,

    if the timer is too fast or what ever...

    hope you enjoy

    http://img238.imageshack.us/img238/7...fffinalje8.swf
    Insert thoughts here.

  2. #2
    Pumpkin Carving 2008 ImprisonedPride's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Grand Rapids MI
    Posts
    2,379
    I like it. It's a good little time waster. I'm not the most enthusiastic when it comes to cross-check type games, but I feel you hit all the elements. Nothing seemed to be "out of place"... (lame ass joke, sorry). Anyhow, I felt that way until I came across this picture and lost because what I saw wrong was not registered as an error.


    Am I write or is there simply something I'm not seeing?
    The 'Boose':
    ASUS Sabertooth P67 TUF
    Intel Core i7-2600K Quad-Core Sandy Bridge 3.4GHz Overclocked to 4.2GHz
    8GB G.Skill Ripjaws 1600 DDR3
    ASUS ENGTX550 TI DC/DI/1GD5 GeForce GTX 550 Ti (Fermi) 1GB 1GDDR5 (Overclocked to 1.1GHz)
    New addition: OCZ Vertex 240GB SATA III SSD
    WEI Score: 7.6

  3. #3
    God yeps's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    :noitacoL
    Posts
    660
    lol

    im so sorry.. i feel compleatly stupid right now.. your so right.. there are six errors in this one.. i must not have seen one of them wen i was making it or something.. thank you for pointing this out.. im going go fix that right now..

    if you look at the circler building at the bottem, you will see the sixth error, but thank you so much for lettine me know about this error..

    other then that, did you enjoy it? or were you just kidding about it being good until this?
    Insert thoughts here.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    USA
    Posts
    383
    There are six errors in another one.

    Are you sure there aren't six errors in all of them?

  5. #5
    God yeps's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    :noitacoL
    Posts
    660
    there you go, i fixed it
    Insert thoughts here.

  6. #6
    God yeps's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    :noitacoL
    Posts
    660
    nope, there should be only five.. if you see on that has six, please let me know
    Insert thoughts here.

  7. #7
    Senior Member Orkahm52's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    335
    It's okay, but the pictures take too long to load. Maybe if it had a progress bar so I would know how long until it starts. I waited a bit too long, and I came back to half my time gone.

    Also, you spelled pathetic wrong. It has a T not a D.

    ~Ork.

  8. #8
    But it still fills prams ivorsmallun's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Far Far Away
    Posts
    400
    You need to disable the tab key if you don't already know.
    Nice and clean game...

    Ivorsmallun...

  9. #9
    God yeps's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    :noitacoL
    Posts
    660
    thank you, i was unaware..
    Insert thoughts here.

  10. #10
    Senior Member Ray Beez's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    2,796
    It's ok to have 6 errors. Makes that one easier (find the 5 out of 6)

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    East Yorkshire, England
    Posts
    423
    Unless it's me, I just see a black screen with a number in the top left corner when I click on play and the differences can easily be spotted by pressing the tab key.

    The cursor always conviently turns into a hand when you hover over a difference.

    I did something similar here:
    http://www.square-bear.co.uk/games/photohunt.htm
    Feeling chatty?
    http://www.mitsuku.com

  12. #12
    God yeps's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    :noitacoL
    Posts
    660
    heres the final version, i added a song, i think i might down size some of the pictures because it might take too long to load.

    and the other thing was, i could not figure out how to disable the tab key, i searched through about fifty different threads on here and did some google searches, and every thing i tried didnt seem to work.

    http://fullforcegames.co.uk/Games/pi...ff%20final.swf

    hope you enjoy it.
    Insert thoughts here.

  13. #13
    Elvis...who tha f**k is Elvis? phreax's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    1,836
    You still have the "TAB" problem!

    *edit* Whoops, didn't read through your post
    Streets Of Poker - Heads-Up Texas Hold'em Poker Game

  14. #14
    Senior Member tonypa's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Estonia
    Posts
    8,227
    Quote Originally Posted by yeps
    and the other thing was, i could not figure out how to disable the tab key, i searched through about fifty different threads on here and did some google searches, and every thing i tried didnt seem to work.
    In FCS3/AS3 you would use:

    stage.stageFocusRect = false

  15. #15
    Elvis...who tha f**k is Elvis? phreax's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    1,836
    If you make an empty container MC and place it somewhere outside the canvas and open the accessibility window in Flash (SHIFT + F11) and set the tab index to something like 5000, it should only be able to tab to that MC...I just tried it in Flash CS3 and it works for me

    Otherwise you can do it codewise with AS 3. Check the livedocs here:
    http://livedocs.adobe.com/flash/mx20...=00002013.html
    Streets Of Poker - Heads-Up Texas Hold'em Poker Game

  16. #16
    Trainee coder Viza's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Melbourne, Down under
    Posts
    513
    OR, you could always just use 'tabEnabled= false;'. That way you dont have to stuff around with the tab ordering.

    Viza.

  17. #17
    Elvis...who tha f**k is Elvis? phreax's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    1,836
    Oh, you meant in Flash *cough*cough* ...I thought you meant...well
    I'm the king of hacks but it's nice to know that there is a simple command for it! Thanks Viza!
    Streets Of Poker - Heads-Up Texas Hold'em Poker Game

  18. #18
    God yeps's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    :noitacoL
    Posts
    660
    i have flash eight, and aparently, that doesnt have as3. so, not using as3 how can i do it?
    Insert thoughts here.

  19. #19
    Trainee coder Viza's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Melbourne, Down under
    Posts
    513
    Did you even try it? tabEnabled should work fine with Flash 8.

    Viza

  20. #20
    God yeps's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    :noitacoL
    Posts
    660
    i tried it, i tried to set up tabEnabled = false for ever movie clip, and i tried it on _root. and nothing i seemed to do worked.
    Insert thoughts here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center