A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 10 of 10

Thread: WAMP Server stopped working!!

  1. #1
    Moderator enpstudios's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Tampa, Fl.
    Posts
    11,282

    WAMP Server stopped working!!

    I have had WAMP Server installed for some time, all of a sudden it stopped working.

    It still starts, it still processes PHP but it will not work when I try to write to a .txt file. I put the same files on the web and it works fine.

    I upgraded to WAMP Server2 and it still doesn't work right, any ideas.

  2. #2
    AS3 Mod
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    O-H-I-O
    Posts
    2,385
    Uninstall WAMP and delete the wamp folder on your C: drive (or wherever it is) then re-install. If you don't delete the folder then files get left behind and cause issues.

  3. #3
    Moderator enpstudios's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Tampa, Fl.
    Posts
    11,282
    I did that before I did the install of WAMP Server2

  4. #4
    OOP is one letter from OOPS kortex's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    New Hope, PA
    Posts
    2,668
    Could that be a permissions issue in the folder you are trying to write to?
    Jeremy Wischusen
    Flash - Flex - LAMP - Web Developer Purple Inc
    AS OOP FAQ-Best Practices Thread | Flashkit OOP Tutorials | Purple Inc (day job) | Blog


  5. #5

  6. #6
    Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    70
    I had problems with wamp not running because of Yahoo Messenger for example. Try closing all the other programs you have running and run it again... See if it runs then.

    Regards,
    Eddie

  7. #7
    FK's Official Mac Hater jasonsplace's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Provo, Utah
    Posts
    2,245
    Right click on the folder where you are trying to write to and make sure that it isn't read only. What does the write command return in PHP?
    Jason L. Wright
    I'm not that hard to imitate. Just make some random negative claim at Apple or anything else for that matter and then have nothing to back it up.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Had same problem. It seems, in the end, that Skype was causing a conflict. Once I shut it off, WAMP came up fine. Thanks for threads.

  9. #9
    Moderator whispers's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    CFA2h (respect the HEX)
    Posts
    12,755
    Just to chime in here too..

    I troubleshot a WAMP issue that SKYPE was found to be the problem as well..

  10. #10
    Registered User nunomira's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    portugal
    Posts
    7,003
    Quote Originally Posted by whispers View Post
    just to chime in here too..

    I troubleshot a wamp issue that skype was found to be the problem as well..
    +1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center