A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: _self and _parent not working on IE

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    48

    _self and _parent not working on IE

    I have a bunch of buttons with this sintax:
    on (release) {getURL("index.php?option=com_facileforms&Itemid=1 37", "_self");

    }

    None of them are woring in IE 7, if I change to _blan they work... How can I fixed it?

  2. #2
    Ryan Thomson EvolveDesigns's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    British Columbia
    Posts
    3,338
    so are you just trying to have the link load in the same window as the flash file? try

    on (release) {getURL("index.php?option=com_facileforms&Itemid=1 37");

    }

    ps what's up with the space in your link 1 37? that won't work, just a typo?
    Evolve Designs Interactive Media
    the natural selection

  3. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    48
    you know what, I tried your code and didnt work.... in my pc. I went to my friends laptop and it worked! So it was working since the beginning when I had _self inside the code. Frigging ie is getting me out of my mind.

    Thank you bro...


    and yeah, the space was just a typo

  4. #4
    Ryan Thomson EvolveDesigns's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    British Columbia
    Posts
    3,338
    hates it we do!
    Evolve Designs Interactive Media
    the natural selection

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center