A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 4 of 4

Thread: Loading external SWF problem

  1. #1
    Senior Member Sir Yendor's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Over here
    Posts
    1,140

    Loading external SWF problem

    I'm using this code on a button to load and external SWF in to empty movie clip.

    on (release) {
    _root.songs.loadMovie("july10music.swf");
    gotoAndStop("day1");
    }


    where songs is the name of the empty movie clip.

    It works fine on my computer but when I load everything to the server, all in the same directory, it doesn't work.

    Any ideas?

    Thanks
    Last edited by Sir Yendor; 07-04-2008 at 12:01 AM.

  2. #2
    FK's Geezer Mod Ask The Geezer's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Out In The Pasture
    Posts
    20,490
    _root.songs.loadMovie("july10music.swf");
    gotoAndStop("day1");

    Sounds like it might be going to day1 before it loads. Is day1 on the _root timeline?

  3. #3
    Senior Member Sir Yendor's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Over here
    Posts
    1,140
    yes it is... I changed the code to gotoAndPlay("day1"); and put a stop action on the frame and that didn't seem to help
    Last edited by Sir Yendor; 07-04-2008 at 03:51 PM.

  4. #4
    Senior Member Sir Yendor's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Over here
    Posts
    1,140
    Found the problem... a case sensitive typo. Thanks for the help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center