A Flash Developer Resource Site

Results 1 to 6 of 6

Thread: AutoFormat still broken in 5.5 ?

  1. #1
    Senior Member Ray Beez's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    2,796

    AutoFormat still broken in 5.5 ?

    Can anyone else confirm this is happening to them too in Flash Pro 5.5 IDE:

    I have this script path to an XML attribute:

    Actionscript Code:
    txtTITLE.text = xmldata.whatsnew.@Title;

    Click Autoformat button.
    It becomes this:

    Actionscript Code:
    txtTITLE.text = xmldata.whatsnew. @ Title;

    That breaks the script.


    Also, I have issues with spaces not being added around operators even though I have that set in my preferences. I have access to Adobe's bug system but Flash is not listed, so I can't report the bug. Even their general website "Request a feature/Report a bug" form does not list Flash Pro under the list of apps.

  2. #2
    Total Universe Mod jAQUAN's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Honolulu
    Posts
    2,429
    Probably won't have my hands on 5.5 for a while unless someone at a Adobe wants to show some love.
    Definitely looks buggy to me but honestly I gave up on writing code in the IDE a looong time ago. I would seriously figure out what it takes to move your coding over to something like FlashBuilder and just point your .fla's document class to it.

  3. #3
    Moderator enpstudios's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Tampa, Fl.
    Posts
    11,282
    I agree, Flash Builder or Flash Develop is a much better choice for writing AS!

  4. #4
    Total Universe Mod jAQUAN's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Honolulu
    Posts
    2,429
    How I miss FlashDevelop. Been on a mac for the last year or so. I use FDT and while it's great, FlashDevelop was just, smarter.

  5. #5
    Senior Member Ray Beez's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    2,796
    I still code in the timeline like I used to do in AS2. Makes for much faster prototyping. Not sure an external editor is feasible in such a scenario.

  6. #6
    Total Universe Mod jAQUAN's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Honolulu
    Posts
    2,429
    Fast prototyping is a matter of comfort. I've finally got to the point where I'm comfortable creating some elements in the IDE, generating a .swc and cranking something out in an eclipse environment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  




Click Here to Expand Forum to Full Width

HTML5 Development Center